Fina frun

Kläder, inredning och vintagedesign

Fina bilen

Min absoluta drömbil är en Cadillac från 1950 eller -60 talet... Hur flott hade det inte varit att glida omkring i en sådan? Problemet är att den hade inte varit så tjusig i ett modernt samhälle, jag hade behövt 50-talskulisser också. Inte helt realistiskt kanske. En gammal VW Bubbla är en gammal flickdröm, men vissa saker ger man upp om när man blir vuxen. Jag har inte gett upp stil och estetik i allmänhet men när det gäller just bilar så är ju säkerheten och den praktiska vinkeln helt klart avgörande faktorer. I gamla Cadillacbilar finns inte ens bilbälten så i en sådan skulle man ju inte ens kunna köra sina barn till dagis (!).

Säkerhet framför estetik

Vi kör Skoda faktiskt. Låter kanske trist, men det är en jättebra bil och jag har kommit att fästa mig vid den ganska mycket. Den är perfekt stor för oss, superskön att köra och säker i tester. Jag känner mig trygg i den. Min Skoda har en superfin grön färg också, en färg som jag blir riktigt glad av - det är viktigt.

Supernöjda

Vi köpte vår Skoda från Michelsens Bil i Ystad som är registrerade Skoda återförsäljare. Servicen var fantastisk och utbudet av bilar i mitt tycke enormt! Det var inte helt lätt att välja (färg). Som tur var så var vi överens om vilken av bilarna vi ville ha, så det blev inget tjafs. Varken jag eller maken har något att klaga på med bilen, inte heller med Skoda återförsäljaren som vi köpte den av - som vi hittade efter en googling faktiskt -> michelsensbil.se.

3 Nov 2016