Fina frun

Kläder, inredning och vintagedesign

Har du handlat alla julklappar än?

December månad, den har gått riktigt snabbt och idag är det ju bara 10 dagar kvar till jul!! Är ni klara med alla era julklappsinköp? Jag är nästan det. Jag har dock inte såp himla många jag köper till, så det underlättar det hela. Till min syster har jag köpt fantastisk fransk tvål, från Compagnie de provence. Klicka här för att kolla den. Har faktiskt köpt sådan tvål till mig med! Sedan har jag köpt leksaker till syrrans barn samt en fin vintage-möbel till mamma. Det är nu bara till pappa jag har kvar att köpa samt brorsan. Men det lutar åt teknik-prylar för båda.

Fixa inför julen

Har fått det fixat en del redan nu, med pynt, julgardiner och annat. Ska in med granen någon dag med tänkte jag. Sedan fokus på julgodis och julmat, men det brukar jag ägna mig åt dagarna precis före julafton. Det finns ju inget bättre än att tjuvsmaka på julmaten den 23e och ha uppesittarkväll. Det är ju hur mysigt som helst!

Sen kommer nyår

I år blir det att fira nyår hemma, även om jag hade velat fira i fjällen. Men som läget är nu, så känns det bäst att vara hemma. Det blir tillsammans med ett par vänner samt god mat och dryck. Tänkte laga både förrätt, huvudrätt och efterrätt i år faktiskt. Dock inte helt bestämt vad för mat det blir, mer än att det blir någon form av kött till huvudrätten. 

14 Dec 2021