Fina frun

Kläder, inredning och vintagedesign

Höstmode 2020

Varje säsong kommer ju med sina trender och sitt mode, så även hösten nu 2020. Under denna höst är det en hel del saker som trendar. Du kan satsa på mysiga plagg från Cozy Cashmere till exempel, för de har helt rätt plagg. Bland andra trender under hösten 2020 ser vi kavaj och kjol, 40-tal, dressad dunjacka, rutigt, hantverk, silver, rött, svart, och en massa mer.

Snyggt mode i höst

I höst så hänger kavajen kvar och att matcha den med en snygg kjol är inte fel. Antingen kör man ett set som hör ihop eller så vågar man bryta av och ha en udda underdel. 

Något annat som trendar under hösten är plagg inspirerade av 40-talet. Det är välskräddade kavajer, pennkjolar, skinnhandskar och en och annan pärlaccessoar.

Som ytterplagg ser vi stora caper, som håller oss varma. Även dressad dunjacka, alltså en dunjacka med lite mer stil och accessoarer.

Säsongens hetaste skor det är de lårhöga läderstövlarna. 

Sedan var det färger och mönster. Rutigt är hett i höst. Vilken sorts ruta eller hur du kombinerar den spelar mindre roll. Annars är det inte heller fel att satsa på hantverk, att skapa egna kreationer av plagg du själv redan äger.

Guld var trendigt i våras, det byts nu ut mot silver i alla dess former. Även rött och svart är helt rätta färger nu under hösten. 

Sen, så är det inte ett måste att följa trenderna helt och hållet. Du kan mixa och matcha så som du tycker passar dig. 

14 Sep 2020