Fina frun

Kläder, inredning och vintagedesign

Hur gör man en bra flyttstädning?

flyttstädning

Flyttstädning, det är något man måste ta tag i då man ska flytta från en lägenhet eller ett hus. Det är något som kan ta tid. Det kan då vara en idé att boka flyttstädning Landskrona om det är där du bor. Men om du vill göra det själv och inte anlita en flyttstädning i Landskrona, så tänkte jag dela med mig av en del tips jag har.

Planera din flyttstädning steg för steg


Töm hela bostaden på saker och flyttkartonger. Det är mycket enklare att städa när det inte finns saker i vägen. Se även till att du tar fram det du behöver så som trasor mopp, skurhink, dammsugare, toalettborste och rengöringsmedel.

Sedan är det bra att dela in städningen, rum för rum, som kök, toalett, badrum, hall, övriga rum samt om du har garage, förråd eller liknande. 

Sedan planera in i vilken ordning du ska ta rummen. När du är klar med ett rum stänger du dörren och börjar städa i nästa. Det gör det enkelt att ha koll på var du städat och att det håller sig städat. Se till att börja i de rum du inte behöver mer, som köket, sovrummet och avsluta med hallen. Det eftersom att ställen man passerar är svåra att låta vara städade, bättre ta dem sist.

Om du föredrar en smidigare lösning, så är det ju att boka en firma för att göra en flyttstädning Mölndal om det är där du bor. Fördelen med att låta proffs göra flyttstädning i Mölndal är att det går bra mycket snabbare. 

 

16 Jun 2019