Fina frun

Kläder, inredning och vintagedesign

Presenter från jobbet

Jag har haft många olika jobb och arbetat på många olika arbetsplatser. Det som avgör huruvida man trivs är många olika saker. Framför allt vill man ju ha ett jobb vars arbetsuppgifter känns kul och stimulerande, men sedan spelar det förstås väldigt stor roll också om man trivs med sina arbetskamrater. Mina bästa arbetsplatser har varit de där jag haft de bästa kollegorna, men så är jag en social person som värdesätter relationer mest av allt.

På min nuvarande arbetsplats trivs jag superbra. Just idag kanske lite extra för idag överraskades vi med presenter. Alla medarbetare fick ett helt set med träningskläder, ryggsäck och fleecejacka i sin storlek och noga utvalda färger och sånt för att passa var och en. Då känner man sig verkligen sedd. Dessutom verkar kvaliteten vara suverän, jag tror de är beställda från Bravo Profilkläder.

Bra på det jag gör

Det här man arbetsuppgifter då? För snälla kollegor och generösa chefer i all ära, man vill ju känna att man gör något vettigt med sina dagar också, inte sant? Nåja... jag jobbar i butik och befinner mig alltså i servicesektorn. Det passar mig väldigt bra. Jag gillar att möta människor, hjälpa dem med goda råd och vara trevlig och tillmötesgående. Man vill att varje kund som kommer in till butiken lämnar den med ett leende. Det är förstås inte alltid möjligt, men det är min strävan. Jag gissar att det uppskattas och jag i min tur uppskattar att bli sedd för min ansträngning.

13 Nov 2019