Fina frun

Kläder, inredning och vintagedesign

Ta en paus i vardagen

Jag brukar säga att jag är en person som älskar att resa. Och nog är det sant, men jag har besökt alldeles för få länder känner jag. Ofta har det blivit att man återvänt till platser man redan varit och känner till. Jag känner att det snart är dags att upptäcka något nytt. Jag har sneglat lite på resor till Sydamerika bland annat. Den delen av världen har jag inte sett, annat än på tv och på bilder. Något som lockar är bland annat att få se Machu Picchu till exempel. Det vore fantastiskt. Jag funderar på att ta en paus mitt i vardagen här för att boka resa till Sydamerika faktiskt. 

Vore skönt med semester

Semester är aldrig fel, när som egentligen. Men det är allra mest nu jag känner att jag skulle vilja komma bort lite, från alla måsten ni vet. Ibland är det som om allt kommer på en gång, med jobbet, med privatlivet och så vidare. Då är det skönt att kunna resa bort från det ett litet tag så att man kan andas.

Spännande att se något nytt

Jag har rest många charterresor genom året och det kan vara nog så trevligt, men nu vill jag se något nytt. Det är därför resor till Sydamerika är något jag har kollat på. Så får se vilken av länderna där det kanske blir att man bokar och åker till inom kort!

16 Nov 2018