Fina frun

Kläder, inredning och vintagedesign

Kläder för stora män

Storvuxna män har alltid haft begränsade möjligheter vad gäller mode och kläder eftersom vanliga butiker allt som oftast bara erbjuder plagg i storlekarna S till XL. Vi kvinnor har det aningen bättre på den fronten då det numera finns ett hyfsat sortiment av kläder i ”plus”-format. Det har dock inte alltid varit så, utan det har kommit som resultat av en lång kamp för att bryta storleksnormen. Mode är något alla ska kunna njuta av, oavsett kroppstyp och kön. Det är ett sätt att uttrycka sig och visa vem man är. Därför är det så skönt att se ett företag ta tag i detta problem och ge storvuxna män möjligheten att skapa en personlig stil.

Hitta snygga xl kläder på nätet

Motley Denim är en klädbutik online som enbart vänder sig mot manliga kunder i behov av stora kläder. Deras breda utbud inkluderar allt från kavajer och kostymer, till arbetskläder och allt däremellan. Flera olika märken finns representerade och sortimentet uppdateras med jämna mellanrum. Tack vare deras satsning på storlekar ända upp till 8XL, och 70W för jeans, har nu alla möjlighet att klä sig snyggt och trendigt. 

 

Ångerrätt och fri retur

Att handla kläder på nätet kan vara knepigt eftersom du inte kan prova dina plagg innan du köper dem. Därför är det oerhört viktigt att noggrannt läsa igenom butikens retur- och bytesvillkor. När du handlar hos Motley Denim har du 14 dagars ångerrätt på oanvända kläder med lappar och märkningar fortfarande kvar. Returer är gratis under särskilda förutsättningar, vilka går att läsa i detalj på deras hemsida, och det går även att byta en eller flera varor. 

17 Oct 2016