Fina frun

Kläder, inredning och vintagedesign

Ut på tur

Vi älskar att åka iväg på dagsturer och övernattningsutflykter. Det är vår bästa grej verkligen. Jag har alltid velat resa med stil och lagt mycket pengar på väskor och annat bara för att få snygga saker. Som tur är blir man klokare med åren och idag är jag mer praktiskt lagd än innan (även om mina nära skulle skratta av att jag använde ordet praktiskt på mig själv). För att bevisa hur fel de har tänker jag berätta att jag idag slog till och köpte en praktisk ryggsäck för att ha när vi åker på utflykter. Lite ont gjorde det, men jag är säker på att jag kommer få väldigt stor nytta av den.

Givetvis skulle jag aldrig någonsin bära en sådan ryggsäck ute bland folk, men när vi är bara vi och naturen så spelar det ju faktiskt inte så stor roll hur man ser ut. Ibland är det väldigt skönt att få koppla bort sina upphängdheter, det har jag börjat lära mig.

Komfort trumpar estetik... ibland

Nästa utflykt blir ett litet vandringsäventyr inklusive camping med tält och sovsäck. Bara jag och älsklingen. Vädret kan man aldrig vara säker på så det gäller att packa med sig lite av varje och nu när jag kommer ha en praktisk ryggsäck med mig (!) så blir den biten väldigt mycket enklare. Hur många gånger har jag inte lidit i vandringsspåren med snygga men skavande väskor på ryggen..? Sent ska syndaren vakna, som man säger.

12 Jun 2019