Fina frun

Kläder, inredning och vintagedesign

Viktigt vara rätt klädd under

Det är rätt så viktigt att välja bra underkläder, både för kvinnor och män. När det gäller underkläder så finns det ju en hel del olika att välja på. En del passar bra för vardagen andra när du vill göra dig lite finare för din partner. Sedan finns det ju även underkläder som passar bättre för träning. När det gäller trosor så kan det vara bra välja bomull som material. Även om spets och annat är vackert, så andas det inte på samma sätt som bomull. Ett annat bra alternativ kan dock vara trosor i bambu. Sedan är det faktiskt så att under natten, då bör du inte bära några alls, för att låta ditt underliv andas fritt.

Välja rätt underkläder

Det finns många olika modeller av både trosor och bh. En viktig sak för båda är att du väljer rätt storlek. Det är obekvämt att ha för stora trosor och har du för tajta så kan de ge dig skav eller irritation. Modellen är även den viktig, välj en som sitter bekvämt! Din bh bör även den vara i rätt storlek, så att den lyfter upp och bär din bysts vikt. Du kan annars få problem med ryggen. 

Hur du tvättar underkläder är även det viktigt att tänka på. En del bör handtvättas, andra ska tvättas med milt tvättmedel, helst doftfritt och det är bra att undvilka sköljmedel. Låt även bli att torktumla dina trosor, de är känsliga och kan förstöras. 

 

1 Dec 2020