Fina frun

Kläder, inredning och vintagedesign

Vuxenpoäng

Livet går obönhörligt framåt. Vi blir äldre och med åren kommer vuxenlivet och suger upp oss vare sig vi vill det eller inte, verkar det som. Jag har till och med börjat slänga med en massa dammiga ord - vem säger obönhörligt nu för tiden egentligen? Jag tror att jag befinner mig i någon sorts kris. Jag tror att jag är yngre än jag är.

Flytthjälpskrisen

Det hela började med vår flytt. Vi har köpt hus i förorten och lämnar stadslivet för att barnen ska få växa upp i behagligare miljö. Det är ju hårdsmält nog. Krisen kom dock när vi anlitade en flyttfirma i Göteborg (av uppenbara skäl). Jag har flyttat massor av gånger i mitt liv men aldrig anlitat flytthjälp. Det är ju något som "rika och bortskämda" människor gör. Vuxna och etablerade. Ordentligt folk. Och vi - uppenbarligen. Waah!

Det är ju väldigt smidigt

Jag har varit med om en företagsflytt i Göteborg där man anlitade flyttfirma, men that's it. Då var det ju inte jag som höll i trådarna liksom. Nu var det jag som i samråd med min andra halva fattade beslut om att anlita en flyttfirma. Det var jag som ringde och bokade den och det är jag som nu står och packar ner vårt bohag i hyrda lådor, framtagna för just flytt. Det är för enkelt! En flytt ska ju vara skitjobbig! Man ska ha valkar i händerna efteråt och sedan käka pizza med sina kompisar (som såklart ställt upp som flytthjälp) på golvet i den nya lyan efteråt. 

Det har ju sina perks förstås, det här med att vara vuxen och anlita en flyttfirma. Vem gillar valkar liksom?

1 Feb 2019